Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Elcsúsztunk Kaposváron Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 01.

ImageA hazaiak jobban alkalmazkodtak a mély, sáros talajhoz és nyertek 2-0-ra. Nekünk sajnos semmi nem sikerült. Videoton FC: Tujvel - Brachi, Lipták, Vaskó, Horváth - Gosztonyi, Vasziljevics (Nikolics 72'), Sándor, Mitrovics (Evandro 61'), Walter (Elek 46') - Alves / Kaposvár: Hajduch (Horváth 78') - Okuka, Zsók, Bank, Gujic, Hegedűs, Pedro, Balázs, Peric, Pavlovic (Alexeev 88'), Kulcsár (Farkas 82')

Tovább...
 
Jól sikerült Szezonnyitó Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 01.

ImageSzerdán az UKSE Szekszárd elleni érkőzésen szoros első félidőt követően a második játékrészben alakult ki nagyobb különbség a két csapat között. Ebben jelentős szerepe volt az Alcoa FKC hálóőrének, Trimmel Brigittának, aki a szünet után 24 percet töltött a kapuban, és mindössze öt gólt kapott, azokból is hármat hétméteresből.

Tovább...
 
Harlan Pratt és Sille Tamás tovább erősíti a Sapa Fehérvár AV19 védelmét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 01.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 tovább erősítette a védelmét a kanadai Harlan Pratt, illetve a Fehérváron már hat szezont lejátszott Sille Tamás leigazolásával.

Tovább...
 
Kőkeményen edzettek és vizsgáztak a Zen Bu Kan Kempósok Bodajkon Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. augusztus 01.

ImageA Fejér megyei Bodajk városában rendezte meg idén is a nyári edzőtáborát a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet. Az egy héten át tartó eseményre mintegy 250 kempós érkezett az ország különböző szegleteiből.

Tovább...
 
Új erőnléti edző az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia stábjában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 29.

ImageEgy fontos láncszemmel gyarapodott az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia stábja. Tyler Dietrich erőnléti edzőként dolgozik a következő szezonban a fehérvári hokiakadémián. A huszonhét esztendős Dietrich játékosként az egyetemi szintig jutott, a 2009-2010-es szezonban még a St. Thomas University csapatát erősítette. Idén tavasszal gazdasági és üzleti diplomát szerzett a St. Thomas-on. Ezzel egyidejűleg erőnléti edzői végzettséget szerzett, jelenleg is hallgatója a National Strength and Conditioning Association (NSCA) specialista kurzusának.

Tovább...
 
Kevin Primeau: Ütőképes együttes formálódik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. július 29.

ImageA fehérvári hocky-csapat kanadai szakvezetője, Kevin Primeau szerint a következő szezonra „nagyon ütőképes együttes formálódik Fehérváron, ám ahhoz, hogy valódi sikerekről, eredményekről beszélhessünk, a csapatnak össze kell érnie.

Tovább...
 
Az Albacomp csapata a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. július 29.

ImageA Bajnokok Városa program keretében az Albacomp kosárlabda csapata is meghívást kapott a Fehérvári Zenei Napokra, azaz a FEZEN fesztiválra. A nagysikerű zenei fesztivált immár 15. alkalommal rendezik meg Székesfehérváron. A fesztivál számos színes programmal és 3 napig koncertekkel várja a látogatókat. A fellépők között lesz többek között a Quimby, Edda, Magna Cum Laude, Hooligans is.

Tovább...
 
Döntetlent játszott a Csákvár a Felcsúttal felkészülési mérkőzésen Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. július 28.

ImageAz NB II-es labdarúgó-bajnokságban szereplő felcsúti Videoton Puskás Akadémia ellen lépett pályára idegenben az NB III-ba idén feljutó Aqvital-Publo Csákvár. Az egyhetes edzőtáborát töltő csákváriak a harmadosztályú Várpalotát 5-0-ra, a második ligás Tatabányát pedig 2-0-ra győzték le korábban a felkészülés jegyében.

Tovább...
 
Négygólos győzelem az Újbuda ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 28.

ImageHartyáni Gábor csapata meggyőző játékkal győzte le NB III-as ellenfelét a szerdai felkészülési mérkőzésen: Újbuda TC - Videoton PFLA 0-4 (0-2) / Gólszerzők: Móri (20', 70'), Babos (30'), Baracskai (47') / Videoton PFLA: Gábor - Margitics, Macsicza (Farkas V. 46'), Papucsek, Vaszicsku - Soós (Orbán 46'), Varga (Milanovic 46'), Babos, Móri, Baracskai - Elek (Balog 46')

Tovább...
 
Gyermek OB Miskolcon: Kétszeres országos bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 27.

ImageMiskolcon rendezték meg az úszók idei Gyermek Országos Bajnokságát. A Székesfehérvári Delfin SE színeiben Dániel András vezetésével három fiú is részt vett a versenyen. A „C” kategóriában Fekete Ferenc József igen jól teljesített: hét versenyszámban is döntős lett. 200m-es vegyes úszásban és 100 m-es gyorsúszásban is országos bajnok lett, 200 m-es gyorsúszásban pedig ezüst érmet nyert. Ezeken kívül egy negyedik (400 m gyors), két ötödik (200 m hát, 100 m pillangó) és egy hatodik (200 m hát) helyezést ért el.

Tovább...
 
Albacomp: Nevezés elfogadva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 27.

ImageAz MKOSZ Minősítő Bizottsága áttekintette a nevezési határidő lejártáig beérkezett dokumentumokat. Információink szerint az Albacomp kosárlabda csapata hiánytalanul küldte el a nevezéshez szükséges iratokat. Így a Minősítő Bizottság elfogadta a csapat nevezését a 2011/2012-es bajnoki szezonra.

 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5039 - 5049 / 7434